Tallers i cursos

INSCRIPCIONS ALS TALLERS I CURSOS

https://escoladedansacelra.koobin.com/index.php

 

TRIMESTRALS

 

contemporani ICONTEMPORANI I

amb Laia Minguillón

Entrenaments de contemporani adreçats a persones adultes amb alguna experiència bàsica en dansa. Es treballen exercicis de terra, centre, diagonals i també la improvisació.

DIMARTS

Preu: 142€ / alumnat 120€

(Aquest taller pot ser cursat o bé per trimestres o fent la matrícula anual. També hi ha la possibilitat de fer classe soltes)

Inici: 15 d'octubre

 

francesc BravoCONTEMPORANI III

amb Francesc Bravo

En Aquest taller proposo que cada un busqui senti i utilitzi el pes per provocar diferents qualitats de moviment.
Treballarem amb la col·locació del cos respectant l'Estructura anatòmica, i aconseguint així una fluïdesa total.
Desenvoluparem Petites Composicions coreogràfiques i estructurarem el material.
Musicalment proposo una intensa Relació Física amb les Diferents propostes musicals, que es converteixen en fil conductor del Treball.
Gaudirem de la dansa en la seva tècnica, en la composició i en la improvisació del moviment.

DIMECRES d'11:30h a 13:30h

Preu: 142€ / alumnat 120€

(Aquest taller pot ser cursat o bé per trimestres o fent la matrícula anual. També hi ha la possibilitat de fer classe soltes)

Inici: 11 d'octubre

 

Jugant amb el que ens mouJUGANT AMB EL QUE ES MOU. IMPROVISACIÓ

amb Enric Fàbregas

Treballarem la improvisació aplicant diferents pautes, físiques o mentals, amb les que cercarem camins que el nostre cos no ha agafat mai, o amb les que agafarem camins coneguts pel nostre cos però des de nous punts de vista.

Improvisarem en grup, sols, amb música, en silenci... i observarem com els altres improvisen gaudint del plaer que produeix observar quan algú se sorprèn a si mateix i descobreix noves coses.

DIVENDRES de 19:45h a 21:45h

Preu: 142€ / alumnat 120€

(Aquest taller pot ser cursat o bé per trimestres o fent la matrícula anual. També hi ha la possibiltat de fer classe soltes)

Inici: 11 d'octubre

 

veu i moviment 3VEU I MOVIMENT

amb Jordi Homs

Aquest taller està pensat per redescobrir la veu a partir del moviment, i el moviment a partir de la veu, basat en el coneixement i experimentació de les relacions del cos i la veu.

Sobre aquesta base, cos, veu, moviment, desenvoluparem recursos expressius escènics.

Un espai on crear jugant amb la veu i la dansa.

DIJOUS de 18.00 a 19:30 h

Del 10 octubre al 19 de desembre

Preu: 118 €  1 sessió: 15 € / alumnat 100€

(Aquest taller pot ser cursat o bé per trimestres o fent la matrícula anual. També hi ha la possibilitat de fer classe soltes)

classe oberta dijous 10 octubre

 

TALLER DE QI GONG per a la Salut
amb Carla Martín

El terme xinès de Qi Gong o Txi Kung fa referència a un conjunt de pràctiques corporals i respiratòries, destinades a cultivar l'energia vital "qi" i el seu lliure flux i harmonia a través dels meridians del cos.

Els exercicis se seleccionen segons l'estació vigent i l'element associat, amb l'objectiu de reforçar la funció energètica dels òrgans i les seves qualitats psíquiques/emocionals corresponents a aquesta fase del cicle.

Practiquem seqüències fluides i dinàmiques de moviments d'extensió, flexió i rotació de tota la columna i de totes les articulacions del cos, també sèries d'estiraments segons els meridians, l'auto massatge dels punts d'acupuntura i el treball d'alineació postural i meditació.

Els beneficis que obtenim són tant físics (equilibri, flexibilitat, tonificació, enfortiment dels ossos) com mentals (relaxació, concentració, benestar i calma) i espirituals.

DIMARTS i/o DIJOUS de 9,30 a 10,30h

Del 10 octubre al 19 de desembre

Preu: 80 € / 2 dies 150 €

classe oberta dimarts 8 octubre

ELEMENT TERRA (finals d'estiu ): "CENTRAR L'ENERGIA I CULTIVAR LA PRESÈNCIA" i ELEMENT METALL (tardor): "NETEJAR I DEIXAR ANAR"

TIRA 5 ELEMENTS


 

TALLER DE FLAMENC

amb Sònia Sánchez

soniasanchezSerà una breu presa de contacte amb el treball pedagògic d'investigació que ha desenvolupat la Sònia des del flamenc i el body weather.
En aquest taller es treballaran alguns dels ritmes del flamenc, la percepció, els músculs, els ossos, la composició i la improvisació.

26 d'octubre

De 16h a 20h

Preu: 50€

         

Resultat d'imatges de federica porello

MUSICALITAT DEL GEST

amb Federica Porello

L'analogia entre dansa i música proporciona una quantitat inesgotable d'eines i una manera de produir i de llegir el moviment que alimenta la creativitat, la precisió l'escolta de la veu del gest.
Es pot relacionar el moviment al so, pensant-lo en to, dinàmica, durada, volum, i així generar una polifonia d'accions en el nostre cos i en relació al grup.

A través de tasques d'improvisació, que ens permeten posar-vos en un estat creatiu d'alerta i d'escolta del present, s'abordessin diferents temes: l'articulació del gest, passar d'una forma a l'altra, examinant el com, la claredat i llegibilitat del moviment; la dinàmica, viatjar entre el control i el descontrol, en el desequilibri, en la suspensió, deixar-se portar i reprendre les regnes de les accions; la tensió muscular, donar suport, sostenir, empènyer, rebre, moure i ser mogut per a l'altre, jugant amb com la variació del to muscular provoca diferents reaccions físiques i emocionals; la relació, copiar el gest de l'altre, o compondre un ritme a mes veus; la dissociació, fragmentar la unitat del cos en diferents parts; el silenci, la intensitat i la importància de les pauses en l'escriptura instantània de les frases coreogràfiques.
Usarem aquests elements, per separat i en connexió, com a motor per a compondre una música visual, i per a experimentar els potencials comunicatius d'aquest vocabulari.

2 i 3 de gener

D'11.30h a 13.30h i de 14.30h a 17.30h

Preu: 100€ / alumnat 85€