Pràctica contemporani amb Roser López Espinosa

roserlopezDe l'11 de febrer a l'11 de mar, la ballarina i pedagoga Roser López Espinosa ofereix un curs de pràctica contemporani, els dimarts d'11 a 13 h. El preu del curs és de 80 € per al públic general i de 68 € per a l'alumnat de l'escola. Podeu baixar-vos aquí el [full d'inscripció] en PDF.

Graduada en Dansa Contemporània per la Theaterschool d’Amsterdam, Roser López Espinosa segueix tallers de coreografia a la SNDO i entrenaments amb Jaume Miró Montoliu (exentrenador de la selecció espanyola de gimnàstica). Al 2005 rep la beca danceWEB-Europe. Ha ballat a Holanda amb Magpie Music Dance Company, Marta Reig Torres i Pere Faura. A Barcelona ha treballat amb Àngels Margarit / Cia Mudances, Iago Pericot, Las Malqueridas i Bebeto Cidra. Manté una estreta complicitat des de 2008 amb Àngels Margarit / Cia Mudances, actualment interpreta el seu emblemàtic solo Corol·la, de 1992.

Com a coreògrafa, els seus treballs de creació han rebut diversos premis internacionals: The Lizard’s Skin rep el Primer Premi de Solos de Masdanza 2006; Còncau II, el Segon Premi de Noves Tendències del Certamen de Burgos 2008; Miniatura rep el Tercer Premi al Certamen de Madrid 2010 i és seleccionada per la xarxa europea Aerowaves 2011. Els seus treballs s’han pogut veure a festivals internacionals d’Espanya, Holanda, Alemanya, Itàlia, República Txeca, Eslovènia, Egipte i Japó.

Més informació: www.roserlopez.com