Formació per a infants i joves

Formació infants

Sensibilització i iniciació a la dansa (SEINI),  de 3 a 6 anys

A través del joc i l’ús de materials es desenvolupa la motricitat, la coordinació, l’expressió i el ritme. Compartir, escoltar, descobrir, gaudir... Des de la singularitat de cada infant i el seu procés de desenvolupament.

Preelemental, de 7 anys

Curs d’enllaç entre la primera etapa i el nivell elemental. Es continua treballant a través del joc i s’introdueixen elements de les tècniques que s’ofereixen a l’elemental: contemporani, clàssic i danses urbanes.

Nivell Elemental, de 8 a 11 anys
Durant 4 cursos es treballen els fonaments de la dansa contemporània, la clàssica i/o les danses urbanes. Coneixaments tècnics i creatius que ajudaran els infants a créixer com a persones i, potser, orientar-se cap a estudis professionals. Hores de pràctica presencial per obtenir la certificació: 500 h.

Prejoves, 12 anys

Curs d'enllaç que serveix d'ancoratge dels continguts d'elemental i prepara per iniciar el programa Joves. S'incrementa 1/2 h de dedicació setmanal.

 

Formació Joves

Formació Joves PTP, de 13 a 18 anys

Etapa de quatre/cinc cursos amb un programa de trajectòries professionalitzadores, tan per encaminar estudis professionals de dansa o bé com a suport a d'altres especialitats escèniques que es vulguin realitzar una vegada finalitzat el Batxillerat. S'imparteixen les disciplines bàsiques de Contemporani (Limon i Release) i Clàssic. Es combina la tècnica i la creació individual i de grup; es treballa de manera regular la improvisació, la composició i la relació de la dansa amb altres llenguatges artístics; es treballen continguts d'anatomia, música i història de la dansa. Donem suport a la recerca i l'experimentació, i oferim la possiblitat de formar part de la Jove Cia. A més a més, durant tot el cicle, s'oferten altres disciplines i estils al voltant del cos i el moviment: danses urbanes, acrobàcia, ioga, tai-txí i pilates. Hores de pràctica presencial per obtenir la certificació: 1200 h.

 

A l'EMDC treballem de forma inclusiva.